Wednesday, June 25, 2008

Bila patut sabar

Salam dan apa khabar shbtku sekalian? Alhamdulillah kami sihat. Post kali ini aku betul2 rasa terpanggil untuk berkongsi tentang kesabaran. Hm.. mula2 igt nk simpan je dalam hati tapi baru td terbaca posting bila patut mengalah.

Aku la ni sedang berkursus tentang web development dan publishing. eh silap, kami :P Ok, takdak masa nak merapu. hohohho... Aku hanya insan biasa. Kau hanya insan biasa. Kita hanya insan biasa. So apa2 pun ada kala kita di atas dan ada kala kita di bawah.

Dada aku serious ketika menaip posting ni rasa tercungap2 sbb geram dan geram.... Ye la org kata benda2 kecik tu beralah je lah. Sabar je. Ok sampai bila mau sabar beb? Sampai bila mau beralah? Masakan dh kena kat diri kita baru nak tergadah?

Tp bagi keadaan aku skrg ni ialah kesabaran yang aku maksudkan ialah menahan nafsu amarah. er.. nafsu tak puas ati pun ada. hahaha...

Ok, dulu ko kosong dgn ilmu (tak kisah la ilmu apa pun). Tapi la ni ko dah berjaya then ko sombong! Bukan aku tamakkan harta benda ko tu! Tapi aku cuma inginkan kejujuran dan keikhlasan kau jika kau betul2 ingin menjalinkan persahabatan. Owh terpulanglah kat ko. Apa yg aku tulis ni tentang pendapat aku.

Sudah lah malas aku nk berbicara. Cara kau berpura2 dan bg aku tak ikhlas dalam berkawan aku menyampah. Go on dgn life ko. Hahaha....

P/s: Maaf. .. tika ini aku kureng.... aku hanya insan biasa

5 comments:

kodin said...

sabar adalah separuh drpd iman :)

amacam cuti hanis? aku cuti wat shotcos. smalam baru abis exam. free dah.. huhuhu..

bile mau lepak same?

ahib0205 said...

owh kodin sahbat ku. aku pk ko dh lupakkan aku beb. wakakaka... ye la sepi je.. aku baru abis kursus web development dan publishing ni. leh je nk lepak. so ajak la se rempit tu seklai beb hahaha... so contact2 la yek through handphone :)

Kamil said...

Ni follow ke no follow

ahib0205 said...

kamil,
follow sikit :)

Anonymous said...

http://wtv8.tv

Saluran Alternatif Anda

http://restoranmatsbess.blogspot.com

 
AZ-ZAIN SHAH ALAM