Thursday, July 17, 2008

Anuar owh Anuar

Sudah semakin ramai yang menggunakan saluran internet sebagai medium untuk ikuti direct tentang makluman Bekas Timbalan Perdana Menteri kita. Anuar liwat! Anuar main punggung! Anuar owh Anuar!

Semalam ramai yang tertanya-tanya adakah sejarah lama akan berulang kerana anuar ditangkap. Tapi hari anuar telah dibebaskan pulak. Sabtu ni anuar bebas untuk bagi ceramah di serata negeri. Sabtu ni di kuantan katanya. Hm... salah ke kalo student macam aku ni nak pegi dgr caramah anuar? Pegi dengar je bukannya pegi nak berkempen. Tapi semua tu politik! Student tetap tak boleh :P

So aku la ni semester akhir dan teramat la sibuk dengan psm. psm ialah projek sarjana muda. semester ni aku amik 19 jam kredit. terasa la masa tu. Semua bisnes aku stop kecuali adsense. hehehe... ala adsense aku tak wat pa pun pelan naik jugak. tu kelebihan adsense.

Ok jumpa lagi sahabatku sekalian...

3 comments:

Nawawi Dahalan said...

A'kum,

jika ada masa sila ke blog saya utk berkongsi pendapat dan pendapatan...tq

ahib0205 said...

Wa'laikumussalam, Nawawi Dahalan. :) Insya Allah ada masa saya datang jua

j_hafiz said...

salam.. ai,menarik unyinye 2,, apsal adsense 2 leh naik slow2..
blh share ilmu adsense 2?
hu3.. blh share link x? i'm looking for traffic now as i had just start with my new blog a month before

 
AZ-ZAIN SHAH ALAM