Sunday, April 13, 2008

Tag + focus FINAL & PSM 2



Screenshot desktop laptop saya..

Next week dh start stdy week. Start paper final 28 hb ni. Normal kesibukan seorg pelajar universiti gini la. Sama mcm kodin yg sibuk sgt2 gak. Nah kodin tu la desktop aku la ni. Kodin lah kena tag dgn
duez-san. Kodin, tu semua latest punya keje nk kena settle. Tp selalu aku pun desktop clean je sbb aku tak show desktop icons. hehehe...

Ok lah shbtku sekalian. Apa2 pun keep in track n do the most important thing! Owh ya
Majalah IM #3 dh keluar. cepat2 la download ye. Saya tak download lagi sbb nk kena p perpustakaan baru boleh download. Maaf tak sempat nk tulis pjg. huhuhu...

FOCUS FOCUS FOCUS...

P/s: Ada apa pada DOTA? hahaha..

4 comments:

ecahkoop said...

hoho!!
gud luck exam..

ahib0205 said...

ecahkoop, welcome back... thanks... kalo tak usaha stdy tak luck gak. hehehe

kodin said...

hohoho... lembut jeee dekstop ko tuh... bunge2 lg tuh... mesti org igt ko pompuan.. huhuh.. gudluck for final bro :)

ahib0205 said...

kodin, hahaha... bukan soal lembut la kodin. yg penting clean :P apa2 pun gud luck kat ko gak... hari minggu aku ajak makan ayam pun sibuk wat assgmnt. blah r ko...

 
AZ-ZAIN SHAH ALAM