Sunday, April 13, 2008

shuth & irwan masuk kosmo


Semalam kawan saya kata ada masuk akhbar tentang pandangan Dr. Khir bahawa semua pemimpin UMNO mesti kena ada blog. walaweh.. buat hgn tak buat... La kita dpt lihat perubahan drastik Malaysia daripada senyap dgn blog dan hari ini blog/website menjadi keutamaan bg setiap individu.

Post pendek ni just nk share dgn shbtku semua keratan akhbar KOSMO (8 April 2008). Td baru menerjah masuk ke blog bro shuth yang hangat mempromosi buku rahsia blogger. Igt lagi sy ada share tentang kejayaan shuth masuk tv3? Irwan Dahnil pulak Raja SMS. =) Memang sejak dari mula lagi sy sering ikuti perkembangan beliau. Nah, kejayaan demi kejayaan tampil dgn usaha yang tk pernah kenal erti bosan!

P/s: huhuhu.. terpanggil utk share jugak pasal ni...

8 comments:

menteil said...

agak2 aku leh tak masuk paper??
hehe...
udah la berangan...

ahib0205 said...

menteil, ko bukan takat leh masuk paper, masuk tv jugak leh beb. so ko nk masuk bila ni? nk contact wartawan mudah je :P

Hafifi said...

bila aku nk masuk paper??klu boleh muka depan..haha

menteil said...

wuu...
masuk tiwi terus...

ko nak panggilkan wartawan tuk aku ker??

malula...
hehe...

ahib0205 said...

hafifi, ha boleh je hg nk masuk paper muka depan. bila tu nk? :P

menteil, ceh malu konon blah r. malu rugi la. leh je kalo ko nk aku panggilkan. actually shuth tu wartawan yg panggil dia beb. hehehe...

adib. said...

haa...baru depa tau kuasa blogger...

ahib0205 said...

adib, haha... memang kini baru semua tau kuasa blogger. tgk la jelas ramai pemimpin baru nk berblogging! Apa2 pun layanz aje.. :P

Soleh said...

Salam
Kalu jadila semua pemimpin umno sorang satu blog, boleh masuk berita satu dunia ni..Memang dunia ICT Malaysia nnt..apa pun, kita tunggu dan lihat..hehe

 
AZ-ZAIN SHAH ALAM