Wednesday, March 19, 2008

Personal Assistant (PA) cum Secretary

Assalamu'alaikum,
ADUN Batu 3 (& mungkin bakal exco Selangor), Wakil Rakyat YB (Yang Berkhidmat) Puan Rodziah Ismail sedang mencari calon untuk mengisi jawatan berikut:

Personal Assistant (PA) cum Secretary

Keutamaan diberikan kepada yang:

  • Tinggal di Shah Alam
  • Celik IT , Berdikari dan Berjiwa besar
  • Ingin berkerja untuk rakyat

Bidang tugas:

  • Pengiring YB ke mana-mana
  • Menguruskan kerja-kerja di pejabat
  • Mengatur temujanji

Bagi yang berminat untuk memohon, sila hubungi saudara Adzhar Maludin: 019-2326466 dengan kadar segera

17 comments:

she.nono said...

wowowow...
cam besh jerk....
gaji ok x??huhu

ahib0205 said...

she.nono, ha bab gaji tu cek tak tau la.. maaf ek.. apa kata contact direct tanya terus... er... buat keje utk rakyat sbb tu tak state gaji ko :)

abrar said...

wah..bagus-bagus..siap ad ikla cari kerja..

kipp said...

Syok gak kerja dgn org penting nih. Tapi sapa nak jaga bisness aku ek?... hmmm...

beduzbiz said...

mujur student lagi kalo x da sambar lama da job ni..hehe

.: RUFAI :. said...

hihi...cam bes jek keja dia...tp da terikat ngn tanggungjawab lain...huhu....:P

menteil said...

batu 3 tempat lama aku tu..
hehe..
pa lelaki dia nak ker??
haha

Qaiyum said...

Nak Laki Ke Pompuan ? Hehe..

E-Zoodeen said...

anda di tag!!! http://e-zoodeen.8tt.org/?p=32

baboon jadian said...

salam
erm,semua kriteria saya ok jer KECUALI kawasan tempat tinggal....ahaks!jauh tu,jadi tak dpt la saya jadi PA...uwaaa...(harap ada lagi entry tentang tawaran kerja pada masa akan datang)...really usefull entry bro..tahniah
;)

ahib0205 said...

abrar, apa yg bagus beb?

kipp, er.. syok mcm mana mksdnya kalo kita bekerja dgn org penting tu? er.. org penting tu penting mcm mana? la aku ada leh jaga bisnes ko. bukan kita patner ke? hehehehe..

bedubiz, er... sama la student gak.. tp kalo tak student ye ke nk smbar betul? kalo betul nanti nk bg nama utk tempah siap2 :)

.: RUFAI :., cam bes? hehehe.. bersedia la utk pikul amanah rakyat beb... jgn memain.. tanggungjawab apa yg ikat tu? muahaha...

menteil, la tmpt lama ko ke? pstu tmpt baru ko mana la ni? jgn kata batu dua lak? :P eh ko contact direct terus la ek utk tnya pasal dia nk laki ke pompuan tu

Qaiyum, wallahua'alam dia nk laki ke pompuan. better contact direct terus...

E-Zoodeen, ye ye sy baru baca td.. terima kasih daun keladi :)

baboon jadian, hehe jauh mana tu? try la kawteam kot2 dpt penginapan ke.. insya Allah memang sy pegang pd konsep Share Everything.. Thanks bro

P/s: maaf kengkawan, sy baru je online balik mlm ni..

menteil said...

skang tak berbatu..
lorh..
kena tipon dia lak..

ahib0205 said...

menteil, lol tak berbatu lak.. hehehe.... ala kalo tak nk tipon try je la msg.. Adzhar Maludin: 019-2326466

P/s: ke nk sy yg tanya sendiri? :P

Hafifi said...

klu aku bukan bergelar seorang pelajar skrg, dah tentu aku rembat keje ni..

Mohd Zainuddin Che Ismail said...

Haha..ko dpt mana iklan ni bai? Umm..ko ni sedare YB tu ker?

chewah...

mrozaidi said...

Berapa Gaji Sehari.. Rm 2000

ahib0205 said...

Hafifi,ko jgn main rembat je kalo nk keje beb. keje tak sama mcm bola sepak sbb leh rembat2 :P apa2 pun ko kena utamakan minat ko dulu. ni just pendapat aku la. hehehe...

Mohd Zainuddin Che Ismail, Ada member aku yang promote kat aku. Aku memang la sedare YB tu. Sedara seISLAM la beb. =)

mrozaidi, Berapa Gaji Sehari.. Rm 2000 ke? atau ko nk kata yang keje ni Gaji Sehari = Rm 2000? aku tertanya2 nih :P

 
AZ-ZAIN SHAH ALAM