Wednesday, March 19, 2008

Pesta Buku Antarabangsa


Sebut pasal pesta pasti terbayang ramai orang. So sebut pasal pesta buku apa lagi mesti la dlm bayangan banyak buku kan? Lor.. ntah pape ntah introduction kan? Apa2 pun itu lah Pesta Buku Antarabangsa yang merupakan acara tahunan di Malaysia. Rata-rata penerbit buku Malaysia ternanti-nati untuk memperkenalkan buku terbaru mereka terutamanya. Tau info ni pulak bila nampak poster Pesta Buku Antarabangsa terpampampang megah kat papan kenyataan kat luar perpustakaan UMP tu. So apa lagi snap lah guna V3i 2nd hand yang beli aritu :P Hahaha... la ni pantang apa2 je snap sbbnya blog ahib0205 bertemakan Share Everything ni ayik ade je dlm kepala utk update share apa jua. Kalo boleh semua benda nk share. Ye ke ni?

Wokeh lah, so kepada sapa yang berkesempatan leh la dtg ye. Aku lak tak pasti lagi leh dtg ke tak. sbb akhir bulan April tu dh nk FINAL tu... wazza..

4 - 13 April 2008
Isnin - Khamis: 10.00a.m to 7.00p.m
Fri - Sun & Public holidays: 10.00a.m to 10.00p.m

Masuk FREE je!


Baca Selanjutnya...

8 comments:

Ixora said...

Sy ingat tahun ni nak pegi la. Thn lps tak berkesempatan nk pegi..

oh,dah nk final? sama la.. mggu ke-3 April tu sy dah mula final.

deennasour said...

hehe..
deen confirm pg..walaupun agak jauh dari pj ke ampang..
ah...naik lrt leee...
jom lah pg ahib..meh meh
ada kerja kosong plak kat situ..
jadi promoter..
kalau free boleh apply...

ahib0205 said...

ixora, owh pegi2 jgn tak pegi... ada buku best2 beli tau. :P

deen, ha ada kerja kosong apa deen? bgtau lanjut deen... :)

P/s: maaf baru dpt online balik mlm ni

puan sri iXora said...

Kalau pegi boleh la beli.. kalau tak pegi,tak dpt la. huhu

ahib0205 said...

puan sri iXora , kalo tak pergi kirim kat org yg pergi la.. dh jadi puan sri kan ada driver, so mintak tolong je driver tu :P

aishahkoop said...

salam...huhu!!

insya Allah...taun ni nak g la...tp weekdays la...kalo weekend rmi giler org...besesak2

huhu!!! salam kenal..

elliv.co.cc said...

yang ni aku confirm gi... aku nak jumpe member aku dari Johor.. hehe!
lama x jumpe... jadi, barang siapa pergi ke Pesta Buku Antarabangsa, silalah kontek elliv. Hee!

ahib0205 said...

elliv.co.cc, barang siapa pergi ke Pesta Buku Antarabangsa, silalah kontek elliv? hm... mcm mana barang tu nk p beb? muahaaha.. arini la start pesta buku tu. sapa p wei? daku still di pahang ni. sibuk sgt2

leh usha sini gak:

http://klbookfair.com/index.php/

 
AZ-ZAIN SHAH ALAM