Sunday, March 30, 2008

Pameran Pengantin Malaysia 2008


Ha mari2... khusus kepada semua yang bakal nk kawin tu. Ada kesempatan sila la dtg ye... Tgk2 dulu. Pastu ikut la nk rancang lagu mana =)

Maklumat lanjut >>>

Review di RATU SEHARI >>>

18 comments:

manga to read said...
This comment has been removed by the author.
zool said...

masih tak tau lagi bile nak kawen..
So belum layak untuk pegi pameran pengantin lagi

ahib0205 said...

zool, ala rilex la bukan nk kawin je leh p. actually kita leh make money gak p sana beb :)

Hafifi said...

wlupun nk kwin lambat lgi, ade baiknya pegi..mungkin sedikit sebyk kite dpt ilmu.

kodin said...

nih post menunjukkan ahib taklame lg la tuhh... huhuh :p

ahib0205 said...

hafifi, betul2 :)

kodin, walaweh... kodin tau mana nih? :P

Anonymous said...

ahib bla nk kawin??,,, heee... calon dh ada 2,,, jgn tgu lama2,, heee ..dh rancng nti msti ajak kami,,huuu

deennasour said...

hehe..
ni ckp pasal kawen ni..
ada org nak kawen ke?
hehe..
shah alam dgn petaling jaya ni.
rasa mcm jauh je..
malas tol nak pg..
lagipun umo jauh g nak kawen~

juraij said...

xkawen pn blh pg jgk..amik berkat..rancang dr skrg la..sbb mcmn pn,nk kawen jgk..

ahib0205 said...

Anonymous, ok bg nama n alamat rumah =)

deennasour, la bro.. p je tgk2...beli tak beli atau kawin tak kawin lain kira beb hehehe

juraij, yeah.. itu dia shbt lama dtg dgn pndptnya =) thanks juraij

ecahkoop said...

slm...
hoho!! bru je g tgok2 td...
kt plaza alam sentral..
usha2 je...
siap2 de pelamin2 gitu....
agaknye time sy kawen nnti...cmne rr rupe die lak...musti cnggih...hehe!!

ahib0205 said...

ecahkoop, so share2 la kat blog tu. hehe... amik gambo tak? leh yg tak p tu tumpang nk tgk :P

ecahkoop said...

ala...x mik gamba...lagipon weekdays..cam xde pape sgt..kalo g sabtu ahad...mesti best ckit..ade ptunjukan pape ke kan..huhu!!

Hafifi said...

oo...rupenya dah xlm lagi nak kwin..tahniah bro..hehe

ana_muslim said...

salam...ahib. xnak komen pasal filem fitna ker??
hangat ni...
ish...panas2x
sy dah tgk filem tu...
mmg geram...

ahib0205 said...

ecahkoop, la ye ke? hm.. takpa la ada pape just kita share2 =)

Hafifi, eh tau mana nih? posting nih sbnrnya niat utk give information about that function. anyway, kena tau sbb UTAMA nk nikah kenapa...

ana_muslim, ha sy pun just baru dgr2 khabar je pasal citer tu. ana_muslim, bg pndpt nta then sy share kat sini. amacam?

P/s: maaf shbt2 ku sekalian, sy tak dpt nk update lg blog ni. actually kalo ikutkan ari2 ada je benda nk share. tp tu la pasal as a student ni kan... maaf ye...huhuhu... jom exchange link =)

ana_muslim said...

klu nak tahu lebih pasal Filem Fitna tu rajin2la singgah kat sini
http://skuad.wordpress.com
diorang ni senior2 sy kat sini

klu nak kan santapan rohani...
rajin2la jengok blog ni, http://coretanfisabilillah.blogspot.com/
blog ni milik sahabat saya kat sini...
rasa bertuah kerana memilikinya sbg teman...

smg perkongsian yg sedikit ini memberi manfaat dalam kehidupan dunia dan akhirat
amin....

Hafifi said...

klu sy sbb utama adalah inginkan zuriat tapi itu tdk bermakna sy inginkan seks semata2..

 
AZ-ZAIN SHAH ALAM